Persillesauce 02
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Indsendt : Red : |
|
|
Smør smeltes og mel røres i. Mælk hældes i og saucen gives et opkog ved svag varme. Smages til med salt og peber. Tilsidst kommes den hakkede persille i.
|
|
Opskriften er vist 22626 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-17 11:59:41 Det lyder nemt Tak <per |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne