Pastaret med spinat og bacon

Pastaret med spinat og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Aabech

Indsendt :     

Ingredienser:
4-500 g.frisk pasta - evt. bland med spinat og naturel
2 pk.bacontern
6-8 kuglerfrosset hakket spinat
500 g.oksekød
1.5 creme fine eller fløde
 harvarti ost eller revet ost
 evt.et 0.5 hakket løg
 
Opskrift:
Svits baconen til sprødt, hæld dem derefter i en skål. Brun oksekødet i samme pande fra bacon, derved krydres kødet en smule. Put de hakkede løg i hvis ønskes. Optø spinaten en smule, og tilsæt det til kødet, når kødet er brunet.

Kog den friske pasta i ca. 3 minutter.

Bacon, oksekød og spinat blandes godt. Blandingen ligges i et stort ildfast fad. Put den friske pasta oven på retten. hæld derefter fløden/creme fine over retten. slut af med et godt lag ost, og put fadet i ovnen ved 200grader. Retten er færdig når osten er gylden. ca. efter 20-25 minutter.

Tips:

Retten er let at lave, når først man har prøvet det en gang. Jeg har tid brugt retten til gæster sammen med en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18547 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-25 14:34:23
Rigtig lækkert. Brug lidt mere fløde, og steg oksekødet i karry. Så bliver den rigtig lækker!! :)