Pastaret med spinat og bacon
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Heidi Aabech Indsendt : |
|
|
Svits baconen til sprødt, hæld dem derefter i en skål. Brun oksekødet i samme pande fra bacon, derved krydres kødet en smule. Put de hakkede løg i hvis ønskes. Optø spinaten en smule, og tilsæt det til kødet, når kødet er brunet.
Kog den friske pasta i ca. 3 minutter. Bacon, oksekød og spinat blandes godt. Blandingen ligges i et stort ildfast fad. Put den friske pasta oven på retten. hæld derefter fløden/creme fine over retten. slut af med et godt lag ost, og put fadet i ovnen ved 200grader. Retten er færdig når osten er gylden. ca. efter 20-25 minutter. Tips: Retten er let at lave, når først man har prøvet det en gang. Jeg har tid brugt retten til gæster sammen med en salat. |
|
Opskriften er vist 18547 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Derfor - 2010-02-25 14:34:23 Rigtig lækkert. Brug lidt mere fløde, og steg oksekødet i karry. Så bliver den rigtig lækker!! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne