Brun sauce

Brun sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 tsk.smør
1 spsk.maizena
4 dl.bouillon
 kulør
 
 
Opskrift:
Brun smør i en gryde. Rør maizenaen i fedtstoffet. Når melblandingen er lysebrun tilsættes bouillonen, og der piskes godt. Kog saucen igennem ved svag varme i 5 minutter. Juster farven med kulør og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 40413 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-28 22:24:25
hvor mange mennesker er denne her sovs til?

  -   2008-02-23 14:13:00
bouillon? - så kan man sgu da lige så godt købe en brevsovs :-) Ha ha..

  -   2007-10-30 01:59:08
Jeg er i USA og jeg tror ikke de har kuloer her. Er der noget andet man kan bruge istedet ?

  -   2007-02-19 14:31:27
kan man måske bruge fedt fra selve steg i stede for bouillon

  -   2005-01-01 01:01:01
bouillon står på dansk cøliakiforenings hjemmeside som et produkt hvori der kan være gluten... vær derfor venligts opmærksom på dette... ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
med et piskeris ! lidt efter lidt

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan kan man røre maizena ud: