Smækvælling
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog. Kartoffelmelet og hvedemelet røres ud i æggeblommerne sammen med ganske lidt mælk, til det jævner. Æggehviderne piskes stive og vendes i vællingen, inden den serveres. Spises med sukker og kanel.
Tips: Sydfynsk egnsret |
|
Opskriften er vist 9723 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2012-10-31 18:29:25 og den liter mælk, skal? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne