Peberfrugter med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Smelt fedtstoffet og kom løgene ved. Tilsæt kødet og lad det snurre ca. 6-8 min. Drys med salt og peber.
Skær peberfrugterne i halve. Rens peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner. Fordel kødblandingen i peberfrugterne. Smør et lille fad med fedtstof og kom de fyldte peberfrugter deri. Drys med parmesan. Bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time. Pistacienødder eller skivede oliven kan blandes i kødet og gør retten ekstra pikant. Kartoflerne skæres i tern, tomater og oliven halveres, salatløget hakkes og dilden skæres groft. Det hele vendes i dressingen. Dressing: Olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber piskes sammen. |
|
Opskriften er vist 62373 gange,
og udskrevet 5977 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-28 17:58:44 Jeg købte det i Super Bedst Anette - 2008-05-26 20:08:19 Hvor køber du Bifteki? jeg har ledt efter det i forretninger. Per - 2008-05-25 17:35:00 Der var ikke så meget smag i oksekødet, men der findes en krydderiblanding Bifteki fra Santa Maria som jeg tror vil passe godt til her. Hæld den over kødet når det er brunet, og tilsæt 1-2 dl. vand og lad det så simre 6-8 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne