Ørred - rejepandekager

Ørred - rejepandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pharao kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 middags pandekager/ uden sukker - eller bag dem selv
350 g.Røget ørred
350 g.Rejer i lage / eller frosne
0.25-0.5 l.cremefraiche
1 bdt.purløg
1 bdt.dild
 citronpeber
 citron eller limesaft
 groft salt ( gerne Maldon )
 evt.revet emmentaler ost eller lign
 
Opskrift:
Bage 10 af dine bedste pandekager uden brug af sukker – eller køb dem færdige

Tag en skål og put ørreden i, findel fisken, put de gennem drænede rejer, afklippet purløg og dild i en for dig passende mængde, citronpeber eller (hvid peber ) og salt, samt ca. 3 – 4 teskefulde citronsaft bland det hele godt sammen. Nu skal du tilsætte creme fraiche, ikke for meget så det bliver for vådt. Tilsæt lidt efter lidt, til massen hænger sammen ( konsistens a´la leverpostej ) Nu er fyldet færdigt og kan fyldes/rulles i pandekagerne. De sammenrullede pandekager placeres i et ildfast fad.

( skulle du nu stå med en rest fyld, så fortvivl ikke, put det i en lille skål og gem det i køleskabet til senere, det er fremragende som sandwichfyld.

Så langt så godt! Du kan nu færdiggøre processen ved at bage pandekagerne i ovnen på 175 – 200 grader i ca. 20 min. Eventuelt drysse dem med revet ost først. Men du kan også stille herligheden i køleskabet til næste dag eller til om aftenen.

Tips:

Retten egner sig næsten til alle formål, som: forret – middagsret – indgå i en buffet – natmad osv. Den kan serveres med en kold cremefraiche purløg-dild dressing, smagt til med salt, peber og lidt sennep og citronsaft. Du kan også lave en varm hummer- eller rejesauce til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 11974 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-04 10:31:11
Det er en god opskrift der er bare ikke særlig mange børn der kan lide den:)