Brød fra Paradishus, Bornholm
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt af : Per Wistisen Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser blandes sammen og mælk tilsættes så dejen får konsistens som en tyk havregrød. Kommes derefter i en smurt form og bages i ovnen ved 80-90 grader i et døgn.
Tips: Smager som sødt rugbrød - og ganske pragtfuldt med rigtig smør på. |
|
Opskriften er vist 7966 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne