Rabarbartærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt. koges med meget lidt vand.
Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og knuste makroner vendes i. 2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen. Serveres med cremefraiche rørt med lidt vanillesukker. |
|
Opskriften er vist 21294 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-05-20 20:35:18 Dejen er svær at flytte med, den kan i stedet trykkes ud i bunden af springformen, og fletværket kan til nød flyttes med en lang palette. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne