Laksegalette med Spinatdressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Friskost - hakket rødløg - creme fraiche og persille blandes og smages til med citronsaft - salt og peber.
Pandekager, ostemasse og laks lægges lagvis. Start og slut med pandekage Stilles koldt med madfilm stramt på indtil servering. Gerne nogen timer Serveres med denne grønne sovs: Pres væden af den optøet spinat og hak den. Bland med cremefraiche. Smag til med citronsaft - salt, peber og evt. muskat |
|
Opskriften er vist 9655 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne