Hamburgerryg i chilisauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
|
|
Hamburgerrygen skæres i skiver på ca. 1 cm. Chanpignonerne renses og skæres i fire stykker.
Peberfrugterne renses og skæres i strimler. Piskefløden piskes til flødeskum og blandes med chilisacuce efter behag. Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med champignoner,peberfrugter og tomater. Flødecremen hældes over grøntsagerne. Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 min. uden låg. Serveres med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 18637 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne