Vitello tonnato freddo (koldt kalvekød i tunsauce)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring en gryde med saltet vand i kog og tilsæt kalvekødet, gulerod, bladselleri, vineddike og olivenolie.
Læg låg på og lad det simre ved svag varme i 2 timer, eller til kødet er mørt.
Tag gryden af varmen og lad kødet køle af i lagen.
Sauce: Læg tun, ansjosfiletter, kapers og æggeblomme i en foodprocessor og purer. Rør olivenolie i, tilsæt 2-3 spsk. bouillon og citronsaft. Fjern kødsnoren, skær kødet i pålægstynde skiver og læg dem på et serveringsfad. Øs saucen over kødskiverne og lad dem trække et par timer inden serveringen, så smagsstofferne blandes Tips: Kalveklump eller -tyksteg kan også bruges, men snør kødet med kødsnor. |
|
Opskriften er vist 38490 gange,
og udskrevet 616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2009-11-08 17:47:15 Ahh.. Det er ikke lige mig! Ingen i familien ku lide den. Desværre Per - 2009-02-28 17:47:01 På billedet har vi pyntet af med kapersbær, skiver af gulerod og citron, samt bredbladet persille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne