Kartoffelmos, fedtfattig
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. kog dem i 20-25 minutter uden salt. Mos kartoflerne og tilsæt mælken lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 77789 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer irene - 2011-09-19 14:43:19 prøv at kommme feta i det smager rigtig godt der skal den bare i ovnen i 5 min. Heidi - 2007-09-07 15:11:18 Hvorfor vil du dog putte æg i?? Men hvis det skal være så skal det i hvert fald være pasteuriserede æg. Tommy - 2005-01-01 01:01:01 Kan man godt komme et æg i mosen charlotte - 2005-01-01 01:01:01 kan man godt lave kartofelmos toppe af kartofelmos det skal i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne