Laks i flødesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : sabrine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
man lægger laksen i et ildfast fad, derefter lægger man de flåede tomater, løg i tern og champignon over laksen. Man krydder godt med paprika, salt og peber. Til slut hælder man fløden hen over det hele.
Det skal have 45 min. i ovnen ved 175 grader Tips: man servere ris til man kan også bruge koteletter i stedet for laksen, men så skal man brune koteletterne på panden |
|
Opskriften er vist 87324 gange,
og udskrevet 855 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-10-21 19:41:44 Jeg ville bruge laks uden skind, men hvis du vælger med skind så er det nemt at trække af ved servering anonym - 2021-10-21 13:50:25 Hvad med skindet på laksen? Akita - 2012-04-24 17:35:37 suuuuper lækker opskrift. tilsatte dog porre istedet for løg og serverede det med frisk pasta! :) kan varmt anbefales. anonym - 2011-08-02 14:30:28 ja det tror jeg at den skal sådan er vores når vi laver det kamilla - 2011-06-14 18:09:07 skal laksene være helt oversvømmet med fløde??? haenschke - 2008-08-22 22:39:09 det er en meget lækker opskrift, den kan jeg varmt anbefale |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne