Is med chokoladestykker uden sukker

Is med chokoladestykker uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ken007

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
4 Æggeblommer, pasteuriseret
 Hakket chokolade
 Hvid stevia
 
Opskrift:
Begynd med at pisk fløden. Når den er pisket halvt færdig, så tilsætter du den hvide stevia. Det søder helt afsindigt og for meget vil totalt spolerer isen, så start med en knivspids og pisk det rundt. Bliv ved med at tilsætte en knivspids ad gangen indtil fløden er sød nok.

Tilsæt så æggeblommerne og chokoladen og pisk blandingen indtil den er færdig. Jeg bruger en 86% chokolade, da det er mindre usundt, men i bestemmer selv hvilken slags i vil bruge. Sættes i fryseren en 2-3 timer.

Man kan også komme 1-2 dl knuste kiks i isen før den fryses. smager sindssygt godt.

Tips:

Hvid stevia kan fås i helseforretninger eller på nettet. Bare husk at sørge for, at det er den hvide og ikke den grønne! Den hvide stevia er sødere og har ikke en eftersmag af planter. Stevia er forresten det eneste sødemiddel, der er decideret sundt, så jeg anbefaler alle at prøve det.





karakterer:
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-09 20:32:16
Hvor meget sevia har du erfarring med at bruge? Syntes det er langsomtil at trække i fløden.

  -   2008-04-18 18:36:13
Arh nu jeg tænker over det, så er 1-2 dl knuste kiks måske lige i overkanten. Det er nok mere max 1 dl knuste kiks, gerne mindre, for ellers bliver den nok en tør oplevelse.