Hyldeblomstkage
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 50813 gange,
og udskrevet 1039 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sm - 2016-06-16 08:27:27 Koncentreret hyldeblomstsaft. Er det den saft man selv laver, hvor der er en stor del sukker i? . Jyden - 2012-07-11 22:51:07 Det er ikke en opskrift der vil blive brugt igen og igen herhjemme - men det er en frisk og lidt anderledes kage, som jeg vil bestemt vil anbefale at man prøver at bage. Jeg brugte også pulverkaffefløde. Nina M - 2010-06-15 19:13:07 Til Camilla. Hyldeblomst konc. er en forkortelse for koncentrat, det vil sige ufortyndet hyldeblomst saft - altså ikke færdig drik :-) Helle - 2010-06-14 21:26:01 Er der nogen der har smagt den? Og er den go? camilla - 2010-03-30 19:38:20 Hyldeblomstsaft konc * - er det saft eller færdig drik? Stella - 2009-07-07 11:08:12 Jeg har bare brugt pulverkaffefløde. Det kan købes alle steder. Det ændre selvfølgelig nok på kostcirklen. Men det er jo en kage. Per - 2009-07-07 10:59:33 Måske, men jeg ved ikke hvilken efekt det vil have på bagningen. anni wacht - 2009-07-07 08:12:11 egentlig kan man vel også helt undvære mælkepulveret, så kan laktose-patienter også spise af kagen. Per - 2009-07-06 15:12:37 Jeg har købt skummetmælkspulver i superbest så så specielt er det jo heller ikke. Vi har brugt skummetmælkspulver for at kunne bruge mest muligt hyldeblomstsaft og stadig have noget mælkeprodukt i dejen. Ilse - 2009-07-06 09:35:44 Den vil jeg gerne prøve, men hvad kan jeg bruge i stedet for skummetmælkspulver? Det var da en speciel ingrediens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne