Hurtig kaffekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Loreine Indsendt : Red : |
|
|
Bland æg, flormelis, hvedemel og det smeltede smør, og hæld dem i formen. Bages på nederste rille i ovnen ved 175° i ca. 40 minutter. Kaffekagen spises lun, evt. med en klat flødeskum eller is og frisk frugt eller bær.
Tips: Smør en rund springform, og strø den med rasp. Smelt fedtstoffet. |
|
Opskriften er vist 9107 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2013-03-21 11:38:24 Gør den ekstra lækker at komme lidt nødder i :-). Så skal den bare bage en smule længere :-) Rasmus - 2012-01-12 16:20:18 Kaffekage kan jo også betyde at det er kager der er gode at spise til kaffe ;) Nanna - 2011-07-30 14:08:04 Hehe, det er da selvfølgelig kage til kaffen! xD anonym - 2010-07-12 18:18:49 hehe, hvis man tænker lidt logisk, menes der nok kage til kaffen, kunne jeg forstille mig.. anonym - 2010-04-28 21:51:08 Men hvad med kaffen? Stephanie - 2009-11-13 13:25:50 Undskyld men hva har det med kaffekage a gøre? der er jo intet kaffe i :S |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne