Vitello tonnato caldo (Varmt kalvekød i tunsauce)

Vitello tonnato caldo (Varmt kalvekød i tunsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.smør
3 spsk.olivenolie
800 g.kalveklump eller –yderlår
1.75 dl.tør hvidvin
1 gulerod
1 stilkbladselleri
4 afdryppede ansjosfiletter i olie
100 g.tun i olie fra dåse afdryppet og delt i flager
4 cornichoner afdryppede og hakkede
1 citron saft heraf siet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm smør og olie i en stegegryde, brun kalvekødet heri overalt, vend ofte. Krydr med salt og peber og steg 5 minutter mere. Hæld vinen ved og kog, til den er fordampet. Tilsæt gulerod og bladselleri og hæld 1 ¾ dl. vand i. Læg låg på og lad det simre ved svag varme i 1½ time, vend det af og til.

Hak samtidig ansjosfiletterne. Bland ansjoser, tun, cornichoner og citronsaft i en skål.

Tag kødet op af gryden, når det er mørt. Fjern gulerod og selleri, hæld tunblandingen i gryden og rør det sammen med stegeskyen. Skær kødet i ret tynde skiver, læg dem på et varmt serveringsfad og øs den varme tunsauce over.





karakterer:
Opskriften er vist 12053 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-17 10:37:15
Opskriften er skrevet ordret af fra Sølvskeen. hmm.