Vitello tonnato caldo (Varmt kalvekød i tunsauce)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm smør og olie i en stegegryde, brun kalvekødet heri overalt, vend ofte.
Krydr med salt og peber og steg 5 minutter mere.
Hæld vinen ved og kog, til den er fordampet.
Tilsæt gulerod og bladselleri og hæld 1 ¾ dl. vand i.
Læg låg på og lad det simre ved svag varme i 1½ time, vend det af og til.
Hak samtidig ansjosfiletterne. Bland ansjoser, tun, cornichoner og citronsaft i en skål. Tag kødet op af gryden, når det er mørt. Fjern gulerod og selleri, hæld tunblandingen i gryden og rør det sammen med stegeskyen. Skær kødet i ret tynde skiver, læg dem på et varmt serveringsfad og øs den varme tunsauce over. |
|
Opskriften er vist 12090 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mogens esmarch - 2019-05-17 10:37:15 Opskriften er skrevet ordret af fra Sølvskeen. hmm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne