Hasselnødde pletter
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Nødderne blendes til mel og blandes med sukker.
Smørret smeltes - ægget piskes. Bland smørret med nødemel og sukker, derefter tilsættes ægget. Hvis dejen virker for løs, kan lidt groft mel tilsættes. Sættes på bageplade med ske og bages ca. 8-10 minutter ved 175 grader C. Tips: Lad evt. dejen stå lidt i køleskab og blive fast. |
|
Opskriften er vist 6880 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne