Kartoffelsalat med feldsalat og lime
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over mens de stadig er varme, krydr med salt og peber. Lad dem trække i 10 minutter.
Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, 2 spsk purløg og feldsalat i. Smag salaten til med limesaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13485 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lea - 2010-08-01 19:19:50 En meget frisk sommer kartoffelsalat. Lidt mindre løg, men ellers perfekt til en grill aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne