Pesto af ramsløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg Indsendt af : zoya Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl ramsløg godt og dup dem tørre, fjern eventuelle blomsterknopper og snit blade og stilke i mindre stykker. Blancer evt. bladene et øjeblik i kogende saltet vand.
Blend derefter ramsløg med pinjekerner og lidt salt til massen er findelt. Lad så blenderen køre mens olien hældes i til den ønskede konsistens opnås. Blend så kort parmesanen i og smag til med salt og peber. Tips: Rigtig godt til pasta, også som dressing i kold pastasalat, men heller ikke ilde til små varme kartofler. Er også godt som dip til grissini eller små skiver varm ciabatti. Det er jo netop her i april og maj at de duftende ramsløg kan plukkes ganske gratis i skovene - så gå en tur og nyd resultetet. |
|
Opskriften er vist 98013 gange,
og udskrevet 2152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Odense - 2017-04-22 15:56:37 Skønne Ramsløg, plukket vd Flyvesandet på Nordfyn. De er skønne lige nu,sidst i april. Naomi - 2017-03-29 17:52:32 Hvor mange blade svarer 100 g ramsløg til ca? anonym - 2015-05-26 10:18:11 hvor meget skal jeg gange op, hvis jeg skal lave til 60 personer? Hanne - 2015-04-26 08:11:38 Hvor længekanjeg gemme pesten og hvordan Kirsten - 2015-03-16 22:58:43 Hvor lang tid kan pestoen holde sig ? Tove - 2014-03-31 12:47:40 Lad være med at blanchere ramsløgene. De mister smagen, måtte komme hvidløg i for at få smag. Ellers rigtig god opskrift. Majken - 2014-03-25 13:33:51 Hvor længe kan denne pesto holde sig i køleskabet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne