Pesto af ramsløg

Pesto af ramsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zoya

Indsendt :      Red :
Pesto af ramsløg, billede 4 Pesto af ramsløg, billede 1 Pesto af ramsløg, billede 2 Pesto af ramsløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.Ramsløg (Bladene)
50 g.Pinjekerner
50 g.Parmesanost. revet
1 dl.Olivenolie
 Salt
 
Opskrift:
Skyl ramsløg godt og dup dem tørre, fjern eventuelle blomsterknopper og snit blade og stilke i mindre stykker.

Pinjekernerne ristes på en tør pande. Blend derefter ramsløg med pinjekerner, olivenolie og lidt salt til massen er findelt.

Blend så kort parmesanen i og smag til med salt.

Tips:

Rigtig godt til pasta, også som dressing i kold pastasalat, men heller ikke ilde til små varme kartofler. Er også godt som dip til grissini eller små skiver varm ciabatti.

Det er jo netop her i april og maj at de duftende ramsløg kan plukkes ganske gratis i skovene - så gå en tur og nyd resultatet.






karakterer:
Opskriften er vist 98552 gange,
og udskrevet 2167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-03-30 17:05:57
Prøv med mandler i stedet for pinjekerner

  -   2017-04-22 15:56:37
Skønne Ramsløg, plukket vd Flyvesandet på Nordfyn. De er skønne lige nu,sidst i april.

  -   2017-03-29 17:52:32
Hvor mange blade svarer 100 g ramsløg til ca?

  -   2015-05-26 10:18:11
hvor meget skal jeg gange op, hvis jeg skal lave til 60 personer?

  -   2015-04-26 08:11:38
Hvor længekanjeg gemme pesten og hvordan

  -   2015-03-16 22:58:43
Hvor lang tid kan pestoen holde sig ?

  -   2014-03-25 13:33:51
Hvor længe kan denne pesto holde sig i køleskabet?