Pesto af ramsløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg Indsendt af : zoya Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl ramsløg godt og dup dem tørre, fjern eventuelle blomsterknopper og snit blade og stilke i mindre stykker.
Pinjekernerne ristes på en tør pande. Blend derefter ramsløg med pinjekerner, olivenolie og lidt salt til massen er findelt. Blend så kort parmesanen i og smag til med salt. Tips: Rigtig godt til pasta, også som dressing i kold pastasalat, men heller ikke ilde til små varme kartofler. Er også godt som dip til grissini eller små skiver varm ciabatti. Det er jo netop her i april og maj at de duftende ramsløg kan plukkes ganske gratis i skovene - så gå en tur og nyd resultatet. |
|
|
Opskriften er vist 98552 gange,
og udskrevet 2167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2025-03-30 17:05:57 Prøv med mandler i stedet for pinjekerner Inge Odense - 2017-04-22 15:56:37 Skønne Ramsløg, plukket vd Flyvesandet på Nordfyn. De er skønne lige nu,sidst i april. Naomi - 2017-03-29 17:52:32 Hvor mange blade svarer 100 g ramsløg til ca? anonym - 2015-05-26 10:18:11 hvor meget skal jeg gange op, hvis jeg skal lave til 60 personer? Hanne - 2015-04-26 08:11:38 Hvor længekanjeg gemme pesten og hvordan Kirsten - 2015-03-16 22:58:43 Hvor lang tid kan pestoen holde sig ? Majken - 2014-03-25 13:33:51 Hvor længe kan denne pesto holde sig i køleskabet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne