Kantarelomelet
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens kantarellerne, del hvis store.
Rist dem i smør og olie 3-4 minutter.
Æg og fløde piskes sammen og krydres med salt og peber hvorefter de hældes over kantarellerne. Omeletten svinges på panden ca. 2 minutter til den har ”cigarform” hvorefter den vendes over på en tallerken. Kan evt. servers med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11435 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne