Kantarelomelet

Kantarelomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Kantarelomelet, billede 4 Kantarelomelet, billede 1 Kantarelomelet, billede 2 Kantarelomelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.kantareller
25 g.smør
1 spsk.Olie
 
3 æg
2 spsk.Fløde
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Rens kantarellerne, del hvis store. Rist dem i smør og olie 3-4 minutter.

Æg og fløde piskes sammen og krydres med salt og peber hvorefter de hældes over kantarellerne. Omeletten svinges på panden ca. 2 minutter til den har ”cigarform” hvorefter den vendes over på en tallerken. Kan evt. servers med en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11435 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu