Kartoffel-omelet

Kartoffel-omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggehvider
3 æggeblommer
2 dl.skummetmælk
1.5 dl.friskklippet purløg
1 stk.groft salt
 peber
500 g.små kogte kartofler
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Pisk æggehvider og æggeblommer sammen. Tilsæt purløg, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver.

Opvarm en pande med olie og svits kartoflerne i ca. 3 minutter. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Skub forsigtigt til omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten uden låg i ca. 5 minutter.

Server Groft rugbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 50525 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-28 18:13:24
Hej Jeg har netop læst Jeres opskrift på kartoffelomelet. Der står imidlertid ikke hvornår skummetmælken skal i. formoder det er sammen med purløg og de øvrige ingedienser. Mhv. Brian

  -   2005-01-01 01:01:01
super god.. og til den sure put du bare mælken i æggemasen..

  -   2005-01-01 01:01:01
i opskriften står 2 dl skummetmælk--skal de tilsættes æggene??ja jeg ved det ikke???