Kartoffel-omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvider og æggeblommer sammen. Tilsæt purløg, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver.
Opvarm en pande med olie og svits kartoflerne i ca. 3 minutter. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Skub forsigtigt til omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten uden låg i ca. 5 minutter. Server Groft rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 50525 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer b.moller67 - 2018-07-28 18:13:24 Hej Jeg har netop læst Jeres opskrift på kartoffelomelet. Der står imidlertid ikke hvornår skummetmælken skal i. formoder det er sammen med purløg og de øvrige ingedienser. Mhv. Brian taxaivan - 2005-01-01 01:01:01 super god.. og til den sure put du bare mælken i æggemasen.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 i opskriften står 2 dl skummetmælk--skal de tilsættes æggene??ja jeg ved det ikke??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne