Makronkager/muffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Indsendt af : lisbeth_wk Indsendt : Red : |
|
|
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Smelt margarinen og afkøl den lidt. 3. Kom æg og sukker i en skål og pisk det til tykt skum med elpisker. 4. Rør margarinen i æggemassen med grydeske. 5. Knus makronerne og rør dem i dejen. 6. Rør hvedemelet i dejen. 7. Hav chokoladen groft og rør den i dejen sammen med mandelessens. 8. Fordel dejen i små papirsforme og bag kagerne midt i ovnen i 10-15 min. Tips: Tip: når du knuser makronerne kan du evt. komme dem i en frysepose og banke forsigtigt med en knyttet hånd. |
|
Opskriften er vist 26763 gange,
og udskrevet 621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Ann Z - 2014-11-27 16:49:04 Hej! Har I erfaring med om makronkagerne er fryseegnede? Venlig hilsen Ann Marie - 2012-03-07 14:54:05 De smager virkelig godt! Jeg tillod mig, at tage imod rådet om flere makroner og bagepulver - det virkede rigtig godt. Jeg er ikke sikker på, at kagerne bliver meget bedre fordi der er chokolade i, men det er jo en smagssag... anonym - 2011-11-07 15:19:01 Rigtig god og nem opskrift, smager fantastiske. Et lille tip (hvis det er tilladt): tilføj ca. 120g makroner, og ca. 1 tsk. bagepulver, så bliver de mere luftige. Sofie - 2008-10-20 17:58:04 SUPER GODE, det er 3 gang vi skal bage dem! Anbefales! :-D Sofie - 2008-10-05 12:50:13 Super gode! Men de skal have lidt mere end 15 minutter i vores ovnn :-) De får et stort 9 tal! Sille - 2008-04-23 17:52:17 Mmm, et hit blandt kæreste og veninder. Kan tilmed holde sig i flere dage uden at miste "krumme og karakter". Fantastisk at det kan gøres så nemt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne