Svinemørbrad med tomatchutney
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Betuma Indsendt : Red : |
|
|
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddike. Kog det i ca. 10 min. til det har en tyk konsistens. Afkøles i køleskabet.
Læg baconskiverne ud på bordet tæt sammen. Placer mørbraden ovenpå, skær den på langs næsten helt igennem. Fyld den med chutneyen og drys hakket rosmarin på. Fold baconen ind over og bag rouladen i et fad i en forvarmet ovn ved 200°C i 30 min. |
|
Opskriften er vist 9777 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Birger - 2015-12-25 11:43:36 Nem og hurtig tilberedning. Smagen er helt i top, - og så er det en god måde at gøre svinemørbrad lidt mere drøj! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne