Romkiksekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt : Red : |
|
|
Æg, flormelis, kakao, vanillesukker, romessens piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.
Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.
Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.
I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse. Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering. Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder. |
|
Opskriften er vist 5662 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne