Romkiksekage

Romkiksekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Æg past.
125 g.Kakao
200 g.Flormelis
250 g.Palmin
225 g.Firkantede vanillekiks
1 spsk.Vanillesukker
1 tsk.Romessens
 
Opskrift:
Æg, flormelis, kakao, vanillesukker, romessens piskes sammen. Palminen smeltes over svag varme og afkøles let. Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen. Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.

Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kiksekage

karakterer:
Opskriften er vist 5662 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu