Bagt kartoflel med skinkefyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skylles og skrubbes. Pak dem ind i sølvpapir. Bages ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 60 minutter.
Yoghurt, agurk, rødløg og skinke røres sammen og stilles koldt til kartoflerne er færdige. Skær et kryds i toppen af kartoflerne med sølvpapir og fyldet lægges i kartoflerne. Serveres med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 107930 gange,
og udskrevet 1874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anettelist - 2014-03-07 08:52:39 synes det er lidt tamt i smagen, så jeg tilsætter hvidløg, tørret basilikum og lidt mere rødløg end der står i opskriften, tro mig, det smager skønt!! Per - 2011-03-12 06:43:41 Der er rigeligt fyld til 4 kartofler, men det kan jo serveres ved siden af også. Niels - 2008-12-04 18:09:51 Som en let ret kan ovenstående ret serveres med bagte hvidløg. så udnyttes ovnen, ligesom man evt. kan bruge varmen til at bage et rug- eller franskbrød. Matte - 2008-01-25 11:00:10 Synes det bliver for surt med youghurt, men bliver rigtig lækkert med hytteost i stedet. Prøv det! josephine ishøi - 2007-06-24 14:28:48 det er dejligt at spise det ,for det giver en dejlig god fornæmelse men det smager skide godt. Mia, Holbæk - 2007-02-26 18:08:23 Dejligt, men salt og peber er nødvendigt ellers bliver yoghurt smagen for kraftig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne