Glaseret abebrød
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Smørret smeltes, rør mælken i det smeltede smør (må nu max være 37 grader C). Gæren smuldres i og røres ud. Æg tilsættes og røres ud i. Mel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig men fast nok til at trille til små kugler. Fyld: Smørret smeltes og afkøles. Sukker, farin og kanel røres sammen. Dejen trilles til en pølse som deles i mange små kugler (vi fik godt 30 kugler). Kuglerne som dyppes i det smeltede smør, og straks herefter rulles i sukkerblandingen. Læg kuglerne i en springform ca. 23 cm. i diameter og hæver ca. 15 minutter. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 23 min. Rør en glasur af flormelis og kogende vand, og fordel det på den let afkølede kage. |
|
Opskriften er vist 3921 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne