Skinkestang (meget nem)

Skinkestang (meget nem), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GretheGrethe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pladebutterdej (Kan købes færdigt i supermarkederne)
1 pk.Smørreost naturel (Buko eller lign)
1 pk.skinke i tern eller strimler (ca. 200 g)
1 tsk.dionsennep
 
Opskrift:
Tag dejen ud af pakningen, og læg den på en bageplade. Ris den i hver side på den lange led ca 3-4 cm stor stykker ca. 4 cm ind mod midten. (den skal "flettes senere"

Tag osten, skinken og dionsennep og bland det hele i en skål. (smag til med sennep efter behag)Læg fyldet på midten af butterdejspladen (på den lange led) Tag nu skiftevis de rissede kanter og fold dem over fyldet.

Husk at pakke enderne godt til, da osten ellers godt kan flyde ud :)

Bag skinkestangen i ovnen i ca 30-45 min ved 200 grader (Den skal være let lysebrun)

Tips:

Dette er super nemt og hurtigt at lave, og det smager himmelsk med en godt gang salat til :) Suppler selv med andet fyld: kylling, bacon, grønsager, championjer, pikantost osv osv. Kun fantasien sætter grænser :)





karakterer:
Opskriften er vist 26893 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-18 15:21:36
Der menes der, at du på den korte led skærer ca 7-9 cm ind på dejen, i begge sider med 5 cm mellemrum - så kan du "flette" af stykkerne.

  -   2009-11-17 18:23:37
hvad menes der med risede kanter..?

  -   2008-09-10 16:32:32
Kom friske champignoner og friskhakket purløg i så har du en frisk smag og en meget let forret. brug gerne Philadelphia light, så er den også fedtfattig