Skinkestang (meget nem)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : GretheGrethe Indsendt : Red : |
|
|
Tag dejen ud af pakningen, og læg den på en bageplade. Ris den i hver side på den lange led ca 3-4 cm stor stykker ca. 4 cm ind mod midten. (den skal "flettes senere"
Tag osten, skinken og dionsennep og bland det hele i en skål. (smag til med sennep efter behag)Læg fyldet på midten af butterdejspladen (på den lange led) Tag nu skiftevis de rissede kanter og fold dem over fyldet. Husk at pakke enderne godt til, da osten ellers godt kan flyde ud :) Bag skinkestangen i ovnen i ca 30-45 min ved 200 grader (Den skal være let lysebrun) Tips: Dette er super nemt og hurtigt at lave, og det smager himmelsk med en godt gang salat til :) Suppler selv med andet fyld: kylling, bacon, grønsager, championjer, pikantost osv osv. Kun fantasien sætter grænser :) |
|
Opskriften er vist 27004 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2010-02-18 15:21:36 Der menes der, at du på den korte led skærer ca 7-9 cm ind på dejen, i begge sider med 5 cm mellemrum - så kan du "flette" af stykkerne. daniel - 2009-11-17 18:23:37 hvad menes der med risede kanter..? anonym - 2008-09-10 16:32:32 Kom friske champignoner og friskhakket purløg i så har du en frisk smag og en meget let forret. brug gerne Philadelphia light, så er den også fedtfattig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne