Koteletter i fad med tomat og banan
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Randi Quvang Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne krydret med salt og peber og steges halvt færdig på en meget varm pande.
Cremefraiche og hakkede tomater kommes i en kasserolle med svinebouillon og den mosede banan og det finthakkede løg. varmes godt igennem og smages til med salt og peber. (må ikke koge) Koteletterne lægges i et ovnfastfad, og overhældes med tomat/banan blandingen, og evt. grøntsager. Bages midt i ovnen i 20-25 min ved 180-200 grader. Serveres med ris. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 8894 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne