Durumbiscotti
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt af : bagerjomfruen Indsendt : Red : |
|
|
1) Smut mandlerne og bred dem ud på en bageplade. Stil dem i ovnen mens den varmer op til 180gr. Hold øje med dem, de skal kun lige blive lysebrune.
2) Bland mel, bagepulver, citron og salt. 3) Pisk æg og sukker hvidt, tilsæt durummel og bagepulver, og rør dejen sammen. bland mandlerne i dejen, og lav to lange pølser, der lægges på bagepladen og trykkes lidt flade. Bag stængerne ca. 20 min. ved 180gr., tag dem ud af ovnen, og skær dem i skrå skiver, der er ca. 1cm tyk. 4) Læg skiverne på pladen, stil den tilbage i ovnen og dæmp varmen til ca. 150gr. Vend kagerne efter ca. 12 min. Sluk for varmen og lad dem tørre færdige med ovndøren lidt på klem. Tips: Fik sådan nogle på Café sammen med noget varm cacao, og er simpelhen vilde med dem. Lav noget cacao i et højt glas m. flødeskum, læg 1-2 stk. durumbiscotti ved siden af på underterllerken og drys så noget cacaopulver henover. ser rigtigt lækkert og eksklusivt ud. |
|
Opskriften er vist 6082 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Staugaard - 2011-08-02 14:01:29 Lavede den med grahamsmel og honningristede peanuts + lidt vaniljesukker og appelsinskal.....de blev virkelig gode! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne