Appelsin- og tranebær-relish

Appelsin- og tranebær-relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 usprøjtet appelsin
350 g.friske eller frosne tranebær
150 g.sukker
 
Opskrift:
Vask den usprøjtede appelsin, skær den i både og fjern evt. kerner. Kør appelsinbåde med skræl og friske eller frosne tranebær sammen til en grov mos i en foodprocessor og hæld det over i en skål. Rør sukker i og lad det trække mindst 1 time.

Server til flæskesteg, andesteg, stegt kalkun eller koldt kød.

Tips:

Opbevares i køleskab.
Frys evt. ned i små portioner der tages op efter behov.





karakterer:
Opskriften er vist 6000 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu