Appelsin- og tranebær-relish
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Vask den usprøjtede appelsin, skær den i både og fjern evt. kerner.
Kør appelsinbåde med skræl og friske eller frosne tranebær sammen til en grov mos i en foodprocessor og hæld det over i en skål.
Rør sukker i og lad det trække mindst 1 time.
Server til flæskesteg, andesteg, stegt kalkun eller koldt kød. Tips: Opbevares i køleskab. Frys evt. ned i små portioner der tages op efter behov. |
|
Opskriften er vist 6000 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne