Sandwiches med kyllingefyld
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt af : FredeRixen Indsendt : Red : |
|
|
1. Kom gæren i en stor skål. Hæld lunkent vand på og lad det stå lidt, inden du rører rundt med en ske.
2. Kom ymer, salt, sukker og olie i. 3. Kom melet i lidt ad gangen. Først skal du rører med en ske, og når dejen bliver for sej, kommer du den ud på bordet, hælder resten af melet på og ælter dejen sammen med hænderne. 4. Læg et viskestykke eller en skål over dejen og sæt den til hævning på et lunt sted i ½ time. Tænd for ovnen på 225 grader. 5. Kom lidt mel på hænderne og rul dejen til små boller, som du trykker lidt flade. Kom dem på bagepapir lagt på bagepladen. Kilp dybe snit i kanten af hver bolle med en saks. 6. Pensl bollerne med æg og drys dem med sesamfrø. Bag ved 225 grader i ca. 15 min. 7. Skær det kogte kyllingkød i små terninger, skyl og tør salatbladene og skyl bønnespirerne. Tilberedningstid: Ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 8509 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne