Nem hvidkålsret
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Katarina Indsendt : |
Fotograf: Katarina |
|
Kødet blandes i en skål med lidt salt, peber, barbecue krydderi, paprika og lidt solsikke olie. Man lader det står i skålen.
Hvidkålen skæres i strimler, gulerødder skrælles og skæres i tykke skiver, kartofler skrælles og skæres i små terninger. Man blander alle grøntsager med fede hvidløg, provencale krydderi, timian, rosmarin salt og peber. Det hele blandes godt sammen i en bradepande Man sætter grønsagsblanding i en 200 grader C. alm. ovn indtil grøntsagerne er møre ca.½ time (man skal røre rundt engang imellem da hvidkålen nemt bliver sort). Derefter blander man kødet i grøntsagerne og bager indtil kødet er mørt. Tips: Pas på at bruge for meget olie, derfor rør ofte rundt i retten så det ikke bliver sort. Man kan anvende kylling i stedet for svinekød |
|
Opskriften er vist 41925 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten bornich - 2018-02-24 14:08:22 Det smager forrygende med en rest af and (Ryg og vinger) som jeg tilsætter når jeg tager en portion og varmer i micro. Anette,Lolland - 2009-10-20 13:11:20 jeg bruger min saute pande med låg,til mad med hvidkål,da det ej bliver tørt og sort,men uhmmm,synes faktisk det bliver bedre,end ovn :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne