Allbran-Rosin-Guf

Allbran-Rosin-Guf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie7500

Indsendt :     

Ingredienser:
50 g.bran flakes
25 g.rosiner
50 g.mørk chokolade helst med ca. 60-70% kakaondhold
 
Opskrift:
1. Hak chokoladen groft, og smelt den ved svag varme over vandbad.
2. knus branflekes og bland dem sammen med rosiner og den smeltede chokolade.
3. fordel massen i små konfektforme/murfinsforme, og lad dem størkne

Tips:

skal helst spises kold.





karakterer:
Opskriften er vist 7541 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu