Restegrød
Indsendt : |
|
|
Smid ikke ris ud, her er en af de mange anvendeldesmuligheder.
Kog risene, som altså allerede er kogt en gange, i mælken et par minutter. Tilsæt havregrynene og lad grøden koge op igen. Servers med sukker på og evt som søndag med både kanel og smørklat. |
|
Opskriften er vist 8470 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Blomst - 2011-09-22 18:06:54 Det smager næsten som risengrød - tager bare ikke helt så lang tid at lave... og så er det nemt og billigt for en studerende som mig :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne