Restegrød

Restegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.kogte ris ( dagen før )
5 dl.mælk
2 dl.havregryn
 
Opskrift:
Smid ikke ris ud, her er en af de mange anvendeldesmuligheder.
Kog risene, som altså allerede er kogt en gange, i mælken et par minutter.
Tilsæt havregrynene og lad grøden koge op igen.
Servers med sukker på og evt som søndag med både kanel og smørklat.





karakterer:
Opskriften er vist 8470 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-22 18:06:54
Det smager næsten som risengrød - tager bare ikke helt så lang tid at lave... og så er det nemt og billigt for en studerende som mig :)