Blåhvalens hvidkål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Indsendt af : Katarina Indsendt : |
|
|
Kålen snittes i strimler, Kartofler og gulerødder skrælles, kartoflerne skæres i terninger og gulerødder i tykke skiver.
Svinekødet blandes med olie, salt, peber og andre ønskede krydderier og sættes til side. Grøntsagerne blandes med krydderierne, hvidløg, salt og peber i en stor bradepande og blandes godt med lidt olivenolie. Sættes i ovn ved 200 grader i ca. ½ time. Når grøntsagerne er ved at være færdige blandes kødet i. Og så skal det i ca.15 min i ovn, indtil kødet er stegt. Tips: Man kan også anvende kylling til retten. Det kan virke som om der er meget hvidkål, men det falder sammen. |
|
Opskriften er vist 11016 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne