Blåhvalens hvidkål

Blåhvalens hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katarina

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 Stor hvidkålshoved
500 g.kartofler
200 g.gulerødder
350 g.svinekød i strimler
 salt
 peber
 timian
 rosmarin
 Knorr Province krydderi
 Olivenolie
 Alm. olie
3-4 fedhvidløg
 
Opskrift:
Kålen snittes i strimler, Kartofler og gulerødder skrælles, kartoflerne skæres i terninger og gulerødder i tykke skiver.

Svinekødet blandes med olie, salt, peber og andre ønskede krydderier og sættes til side.

Grøntsagerne blandes med krydderierne, hvidløg, salt og peber i en stor bradepande og blandes godt med lidt olivenolie.

Sættes i ovn ved 200 grader i ca. ½ time. Når grøntsagerne er ved at være færdige blandes kødet i. Og så skal det i ca.15 min i ovn, indtil kødet er stegt.


Tips:

Man kan også anvende kylling til retten. Det kan virke som om der er meget hvidkål, men det falder sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 11037 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu