Connies Rabarbarkage

Connies Rabarbarkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Connies Rabarbarkage, billede 4 Connies Rabarbarkage, billede 1 Connies Rabarbarkage, billede 2 Connies Rabarbarkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
evt. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skyl og snit rabarberne fint.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Tilsæt mel, bagepulver og mælk og bland rabarberne i.

Kom dejen i et smurt ovnfast fad eller bradepande og bag kagen 45-50 min. ved 180 grader C. alm. ovn.

Server den lun med cremefraiche, der er rørt med sukker og vaniljesukker.

Tips:

Passer til bradepande 23x33 cm.





karakterer:
Opskriften er vist 63932 gange,
og udskrevet 1368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19178 (4566 kcal)
KJ pr. Pers. 1598 (380 kcal)
Vægt ialt 1782 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1076 KJ (256 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-13 13:16:16
En god kage med en dejlig aroma, god med lidt hytteost på toppen.

  -   2008-07-30 14:43:47
En utrolig nem og lækker kage... helt perfekt til en varm sommerdag i skyggen...