Kartoffelmos med gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og gulerødderne. Skær gulerødder og kartofler i små tern og kog både kartofler og gulerødder sammen til de er bløde, må gerne være en smule udkogte, ca. 25 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne og hæld kartofler og gulerødder i en skål. Ved hjælp af håndmikser piskes kartoflerne til mos, smør blandes i, så det smelter og kan blandes ud i mosen. Bland mælken i lidt efter lidt mens der piskes, til mosen har den rette konsistens. Mosen blandes med saltet og smages til indtil mosen har både den rette smag og konsistens. Mosen smager godt sammen med kødsovs samt kylling- eller boller i karry, eller som tilbehør til diverse kødretter. |
|
Opskriften er vist 33016 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne