Frisk pasta i italiensk tomatsauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Båndspagetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg steges i olie i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatjuice, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark med maizena og tilsæt det til saucen. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
Vand bringes i kog. Den friske båndspaghetti koges i ca. 2-3 minutter og er derefter klar til servering. Serveres med en Grøn salat. |
|
Opskriften er vist 33957 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer mp - 2007-02-23 10:57:55 der kan også bruges almindelig spagetti |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne