Tzatziki 05
Indsendt af : Schlosser Indsendt : Red : |
|
|
Riv agurkerne i strimler i en skål. Drys en spiseskefuld salt ud på agurkerne og bland agurker og salt. Lad væden dryppe fra i ca. 15 minutter.
Hæld agurkerne over i et dørslag og vask dem med koldt vand så saltet bliver vasket af. Pres hvidløg ned i den græske yoghurt, alt efter hvor meget hvidløg i kan klare laves en vurdering af hvor stærk den skal være. Tilsæt en tsk. Salt og lidt peber i den græske yoghurt samt ca. 1½ spk. Olie og bland det sammen. Tilsæt agurkerne i den græske yoghurt og bland det sammen. Lad tzatzikien hvile i køleskabet en time eller to, dette er ikke nødvendigt men det gør at hvidløgenes smag tager til og gør smagen meget bedre. Tzatzikien smager rigtig godt til de fleste retter hvis man kan lide hvidløg, er specielt god til kartoffel retter. |
|
Opskriften er vist 5269 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne