Sukker Squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : Hans Indsendt : |
|
|
Flæk squashén på lags og skær den ud i så tynde skiver som muligt (næsten gennemsigtige) kom squash skiverne op i en skål og held oliven olie i så alle squash skiverne bliver smurt ind. Tilsæt lidt salt og peber og evt. lidt chili og lad det stå i køleskabet i ca.15min.
Tag en pande og kom smør og sukker på, på samme tid ved mellem svag varme, når det er smæltet til en pandekage linede masse kommer du squash skiverne op i og skruer lidt op for varmen og lader det simre til Squash skiverne er HELT gemmemsigtige. Sig det værste af sukkermassen fra, men lad Squash skiverne være dækket under serverig. Tips: Gode råd: Brug altid brund rørsukker almindelig hvid sukker kan IKKE bruges. Der skal altid være så meget sukkermasse at alt squashén er helt dækket og spar ikke på sukkeret. Pas på sukkermassen ikke koger over og husk at røre i det en gang imellem. Anbefaling: Den overskydene sukkermasse kan bruges i sauce, men lidt af gangen og smag til. |
|
Opskriften er vist 3403 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans der har indsendt den - 2008-04-12 16:02:43 Sukker Squash er spicelt godt til lyst kød som fjerkræ/svin, men også godt til vildt og rødt kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne