Sukker Squash

Sukker Squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hans

Indsendt :     

Ingredienser:
1 Squash
150 g.smør
150 g.brun rørsukker
 olivenolie
 salt
 peber
 evt.lidt chili
 
Opskrift:
Flæk squashén på lags og skær den ud i så tynde skiver som muligt (næsten gennemsigtige) kom squash skiverne op i en skål og held oliven olie i så alle squash skiverne bliver smurt ind. Tilsæt lidt salt og peber og evt. lidt chili og lad det stå i køleskabet i ca.15min.

Tag en pande og kom smør og sukker på, på samme tid ved mellem svag varme, når det er smæltet til en pandekage linede masse kommer du squash skiverne op i og skruer lidt op for varmen og lader det simre til Squash skiverne er HELT gemmemsigtige.
Sig det værste af sukkermassen fra, men lad Squash skiverne være dækket under serverig.

Tips:

Gode råd: Brug altid brund rørsukker almindelig hvid sukker kan IKKE bruges. Der skal altid være så meget sukkermasse at alt squashén er helt dækket og spar ikke på sukkeret. Pas på sukkermassen ikke koger over og husk at røre i det en gang imellem. Anbefaling: Den overskydene sukkermasse kan bruges i sauce, men lidt af gangen og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 3403 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-12 16:02:43
Sukker Squash er spicelt godt til lyst kød som fjerkræ/svin, men også godt til vildt og rødt kød.