Stegt Flæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Tage V. Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Læg de saltede flæskeskiverne i stegepose luk posen og lav et lille hul i posen læg posen midt i ovnen ved 190 grad varmluft i en god time.
Tips: De bliver helt fantastiske ikke tørre som ved normal ovnstegning og der er ingen rengøring efter. |
|
Opskriften er vist 17904 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-03-06 23:42:59 man kan sagtens skære ribbenstegen ud til revelsben (det billigste) - fjern bare sværen,, og kog dem derefter 20 minuuter, kom grillmarinade på, og sæt i ovnen ca. 45 minutter på 200 gr. Husk at dyppe overfladen i rasp, så bliver den dejlig sprødt. Mona B. - 2008-07-13 19:56:02 Det er en suveræn måde at tilberede stegt flæsk på. Tak for opskriften. Julle - 2008-04-12 15:22:19 Super, helt fantastisk lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne