Pelmeni Sibirski (Sibirske Pelmeni)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Kør oksekødet to gange gennem kødhakkeren.
Tilsæt leveren ved anden hakning.
Pil løget, purer det og bland det i kødmassen.
Krydr massen, ælt den godt og fyld den i pelmenidej.
Pelmenidej: Bland mælken med samme mængde vand samt saltet. Lav en dej af mel og vand. Ælt til sidst olien i. Rul dejen meget tyndt ud og stik runde plader ud med en udstikker eller et snapseglas. Anbring det valgte fyld på hver plade, fold dem sammen til halvmåner og tryk kanterne godt sammen. Kog enten de færdige pelmeni eller frys dem. |
|
Opskriften er vist 10944 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne