Pelmeni Sibirski (Sibirske Pelmeni)

Pelmeni Sibirski (Sibirske Pelmeni), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.oksekød
100 g.kalvelever
1 løg
 salt
 sort peber
 
 Pelmenidej:
1 dl.mælk
 en anelse salt
200 g.hvedemel
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Kør oksekødet to gange gennem kødhakkeren. Tilsæt leveren ved anden hakning. Pil løget, purer det og bland det i kødmassen. Krydr massen, ælt den godt og fyld den i pelmenidej.

Pelmenidej:
Bland mælken med samme mængde vand samt saltet. Lav en dej af mel og vand. Ælt til sidst olien i. Rul dejen meget tyndt ud og stik runde plader ud med en udstikker eller et snapseglas.

Anbring det valgte fyld på hver plade, fold dem sammen til halvmåner og tryk kanterne godt sammen. Kog enten de færdige pelmeni eller frys dem.





karakterer:
Opskriften er vist 10944 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu