Krebinetter med kartoffelsalat og lime
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krebinetter:
Farsen formes til 4 krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber. Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar. Kartoffelsalat: Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over mens de er varme, krydr med salt og peber. Lad dem trække i 10 minutter. Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, purløg og feldsalat i. Smag salaten til med limesaft, salt og peber. Serveres med et godt madbrød. |
|
Opskriften er vist 73450 gange,
og udskrevet 5767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer l. - 2019-08-28 15:19:18 det hedder karbonader, når de er vendt i rasp. krebinetter når de er vendt i mel. børne lærdom. anonym - 2010-04-23 11:56:53 Prøv at kom lidt frisk persille i farsen det er super godt.... Annette - 2009-05-30 20:26:06 Kartoffelsalaten smager SKØNT! Vi brugte rucola og det var fantastiskt lækkert! Dog syntes vi, at retten manglede yderligere tilbehør...Alt i alt rigtigt lækkert! : D - 2009-02-03 00:56:01 Du skal bruge hakket kalv og flæsk som fars :) Ellers smager det nok lidt sjovt, ca en dl rasp oveni og et æg efterfuldt af salt og peber når du steger dem så prøv evt at stege dem med 50g margarine ved det r meget men fedt stoffen r meget med i om de smager som de skal :) frem for smagen af frikadeller . . Prøv - det burde være lidt bedre nu :D hehe MiaPernille - 2008-06-25 15:25:18 dejlig mad, men fik at vide af kritikkerne rundt om bordet at det smagte af store frikadeller med rasp. hva gør jeg forkert? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne