Banan/chokoladekage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader og smør en springform (22 cm) eller en lige bradepande med smør.
Pisk smør og sukker cremet og pisk et af æggene i ad gangen. Pil bananerne og mos dem med en gaffel. Rør dem i dejen sammen med vaniljesukker. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med cremefraiche eller yoghurt. Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i 45-60 min. Lad kagen hvile i formen 10 min. før den flyttes over på en rist til afkøling. Glasur: Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør, mælk og kakao over svag varme. Hæld det over i en skål og pisk flormelis i. Lad glasuren afkøle til passende konsistens og fordel den over kagen Tips: Arbejdstid: 30 min Bagetid: 60 min Fryse-egnet |
|
Opskriften er vist 25315 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2008-04-23 17:45:58 Den smager altså rigtig godt !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne