Banan/chokoladekage

Banan/chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
150 g.sukker
2 æg
3 bananer
1 tsk.vaniljesukker
275 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 dl.cremefraiche eller yoghurt
 
 Glasur:
100 g.mørk chokolade
50 g.smør
0.75 dl.mælk
2 tsk.kakao
200 g.flormelis
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader og smør en springform (22 cm) eller en lige bradepande med smør.
Pisk smør og sukker cremet og pisk et af æggene i ad gangen.
Pil bananerne og mos dem med en gaffel. Rør dem i dejen sammen med vaniljesukker.
Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med cremefraiche eller yoghurt.
Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i 45-60 min.
Lad kagen hvile i formen 10 min. før den flyttes over på en rist til afkøling.
Glasur:
Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør, mælk og kakao over svag varme.
Hæld det over i en skål og pisk flormelis i.
Lad glasuren afkøle til passende konsistens og fordel den over kagen

Tips:

Arbejdstid: 30 min Bagetid: 60 min Fryse-egnet





karakterer:
Opskriften er vist 25315 gange,
og udskrevet 423 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-23 17:45:58
Den smager altså rigtig godt !!