Forloren skinke - Forlorenskinke

Forloren skinke - Forlorenskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket skinkekød
200 g.hakket røget skinke eller bacon
5-6 kogte kartofler
2 spsk.kartoffelmel
2 æg
2-3 dl.vand eller mælk
 salt
 peber
 
 Panering:
1 spsk.sennep
1 æggeblomme
 rasp
 
 Endvidere:
 smør
1 dl.bouillon
 
Opskrift:
Rør svinekød, røget skinke (bacon), mosede kartofler samt kartoffelmel sammen. Spæd med vand eller mælk og tilsæt æggene. Krydr farsen med salt og peber. Form farsen som en skinke og rids "sværen" i terninger med ryggen af en kniv.

Rør sennep og æggeblomme sammen. Smør det på oversiden af farsen. Drys derefter rasp på.

Sæt fadet i en 175° varm ovn i ca. 1 time. Dryp lidt smeltet smør over skinken straks efter den er sat i ovnen. Hæld lidt bouillon i fadet, når halvdelen af stegetiden er gået.

Serveres med nye pillede kartofler eller en kartoffelsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 8682 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu