Amandas boller med 5-kornsflager med hvidhvede
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren, og rør den ud i lunkent vand.
Tilsæt cremefraiche, olie, salt, sukker og æg, rør dette godt sammen. Tilsæt femkornsflager, mandler og rør det godt sammen. Tilsæt nu hvidhvede lidt af gangen til du har en god dej, ikke for fast. Lad dejen hæve tildækket 1 time. Form ca. 40 boller. Lad dem efterhæve ca. 30 på pladen. Pensl bollerne med æg og drys med blå birkes. Bag dem ca. 15 minutter ved ca. 220 grader. Læg et viskestykke over de varme boller, så bliver de dejlig bløde. Tips: Jeg blender femkornsflagerne og mandlerne. Jeg har også brugt dem til burgerboller eller sandwichboller - de skal så bare trykkes lidt flade. Der er godt med fiber i disse boller. |
|
Opskriften er vist 18856 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne