Banankage den bedste i verden
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Nynne Anker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 128921 gange,
og udskrevet 2895 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2018-08-19 19:08:20 Hurtig nem kage, føl opskriften og den bliver perfekt. HUSK kagen skal bages i bradepanden der medfølger ovnen. Det er derfor den ikke skal have så lang tid. Kagen kan anbefales, for det er “mause” guf af bedste slags. Helt klart 5 stjerner. mig der bager - 2013-09-24 17:28:39 kan man godt bruge alm mælk? (har ikke kærnemælk) Helene - 2013-07-05 10:42:27 Har kagen i ovnen nu :) Har to små fade inde på cirka 18x24 cm. vil jeg tro. De har indtil nu fået 50 min. og er ikke helt færdige - så har smidt stanniol over og lader den stå lidt endnu :) Dejen var nemt at gå til, her dufter skønt - så glæder mig bare til at smage :) Mie - 2013-05-21 09:15:50 Hvorfor i al verden kan man ikke blive fri for de S....s reklamer på det man vil printe ud for at bruge og gemme ???? Det er død træls, man gider ikke bruge den side så !! haenschke - 2013-05-07 15:34:12 Super lækker kage, vi lavede den som muffin, den skulle have 15-16 min. i ovnen. Hold da op, den kan vi anbefale til alle. anonym - 2012-09-18 12:20:46 Har den i ovnen lige nu og glæder mig til at sætte tænderne i den, hvad gør det for kagen at lade den 10 min med slukke ovn ? Er det for at den skal sætte sig eller noget andet ? Mvh Jane lisbeth petersen - 2012-09-17 13:28:21 jeg ahr prøvet den her kage den er rigtig god men den skal have omkring en time før den er bagt i gennem så men dem jeg ahr lavet den til kunne rigtig godt lide den Camilla - 2012-02-01 15:38:50 Den smager okay, men den tager lidt tid at lave(-: anonym - 2011-10-18 11:20:33 kan man bruge aldmindelig mælk i stedet for kærne mælk? celina - 2011-10-17 09:25:54 den er mega god. jeg fordobler den så der kan være flere til at spise den miig - 2011-03-19 19:37:43 den er rigtig god, lavede den idag med en veninde, vi tog også lidt chokoladestykker i, det giver lige prikken iver í'et :--D Per - 2010-12-04 21:46:36 Vi bagte kagen i den store bradepande til ovnen, og her passede tiden perfekt. Helene - 2010-12-03 14:27:21 Kagen er fantastisk som den er, men for at den skal passe i en springform laver jer 3/4 portion. Har også lavet den som en lidt sundere version... kun 200g smør og i stedet 2dl kærnemælk, og 350g sukker. Mel bruger jeg altid grovhvedemel til alting, men nogle gange gør jeg den endnu sunder ved at lave halv hvede, halv byg... bliver stadig lige så fantastisk med alle disse ændringer.... Verdens bedste! Thorkild - 2010-11-21 16:19:09 Superlækker jeg har lavet den mange gange og så er den nem at lave. Men bagetiden er forkert. Den skal have 1 time og 5 - 10 minutter. Prøv med en strikkepind om den er bagt. Dæk bageformen med staniol i halvdelen af bagetiden ellers bliver den nemt brændt på toppen. haenschke - 2010-09-26 20:21:18 Det er den bedste banankage vi nogensinde har bagt.Den kan vi varmt anbefale. Thorkild - 2010-09-12 15:41:44 Jeg har lavet den adskillige gange, men bagetiden er forkert. For at den skal være gennembagt i en 22 cm springform tager det ca. 1 time og 10 minutter. Dæk den med aluminiumsfolie i den sidste halve time ellers bliver den brændt på toppen. Men mums hvor er den lækker. anonym - 2010-04-05 14:17:50 Meget lækker kage der er god lun, kold, dagen efter og efter den har været fosset ned. LN - 2010-01-15 17:01:39 Bagetid plejer at være til det er bagt - prøv dig frem ;-) Ann - 2009-07-02 12:34:26 Kunne det tænkes at den kunne puttes i muffinsforme og hvor lang tid skulle den evt. have i ovnen så????? svend - 2009-06-20 11:31:28 kagen er awesome, men tager lang tid at lave for en enlig far. anonym - 2009-04-05 11:00:43 sikkert veldig god, men kanskje litt usunn? Nille79 - 2008-09-10 17:40:05 Det er en meget lækker kage, men erstat evt. nødderne med chokoladestykker (men så ca. 100 g.), det er altså også guf!! bager jensen - 2008-08-25 11:50:09 Husk at moste bananer kan fryses til at bage af.Det er den bedste kage. Lars - 2008-06-21 23:26:50 Det hedder havregryn! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne